B&B Kastanjehof

De Holland kamer

Als je komt verblijven bij B&B Kastanjehof staat onze ‘Holland kamer’ volledig tot jouw beschikking. Deze gezellige, stijlvolle kamer heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Je hebt beschikking over een eigen opgang, huiskamer, kitchenette en badkamer.

De Holland kamer

Slaapkamer

De slaapkamer is voorzien van een kwalitatieve boxspring en een gezellige eethoek waar je kunt genieten van een lekker ontbijt. Er is voldoende kastruimte om je kleding op te hangen en je hebt de beschikking over een eigen badkamer met douche en toilet.

De Holland kamer

Badkamer

De badkamer is geheel verbouwd en aangepast aan de tijd van nu met luxe en comfort. Er liggen zachte handdoeken voor je klaar en uiteraard is ook aan shampoo en douchegel gedacht. De badkamer heeft twee vaste wastafels met voldoende opbergruimte voor toiletartikelen.

De Holland kamer

Zitkamer

Na een dag genieten in onze mooie omgeving kun je gezellig nazitten in je eigen huiskamer met een comfortabele 2-zitsbank en luie stoel. Sluit de lamellen voor een gezellige sfeer en een goed gesprek.

De Holland kamer

Kitchenette

Voor het ontbijt maak je gebruik van je eigen kitchenette waar je een goed gevulde koelkast zult aantreffen. Het ontbijt stel je zelf samen met producten die wij zorgvuldig uitzoeken. Het brood komt vers van de bakker op de hoek. Wij streven ernaar zoveel mogelijk streekproducten te gebruiken en zo min mogelijk eten weg te gooien.

Bed & Breakfast Kastanjehof is ook toegankelijk voor de minder mobiele gasten.