B&B Kastanjehof

Over B&B Kastanjehof

Bed & Breakfast Kastanjehof is gelegen in het kleine dorpje Spierdijk, op een steenworp afstand van Hoorn, Alkmaar en Amsterdam. De boerderij is in 1880 gebouwd. Nadat René en Angélique de boerderij in 2019 in handen kregen, hebben zij deze omgebouwd naar een stijlvolle B&B. “Onze missie is dat jij je thuis voelt en lekker geniet van de vrije tijd, de natuur, rust en elkaar.” ‘Genieten van het leven’ is waar Bed & Breakfast Kastanjehof voor staat.

Over B&B Kastanjehof

Welkom bij B&B Kastanjehof!

Wij zijn René en Angélique. Sinds april 2020 wonen wij op het prachtige Kastanjehof. De boerderij is in 1880 gebouwd en midden jaren 50 is het voorste deel verbouwd tot de villaboerderij die het nu is.

Al snel ontstond bij ons de droom om samen een bed & breakfast op te richten. Naast onze vaste banen zijn we aan de slag gegaan om onze droom werkelijkheid te laten worden en een bed & breakfast te creëren. Wij hebben de bed & breakfast stijlvol ingericht, vintage met een stoer tintje. Onze grootste hobby is dan ook mooie tweedehandse pareltjes vinden in Nederland en Frankrijk om aan onze B&B toe te voegen.

Over B&B kastanjehof

Wij verhuren één kamer: De Holland kamer, een comfortabele tweepersoonskamer met eigen opgang, huiskamer, kitchenette en badkamer. Wij staan je gehele verblijf voor je klaar om het onvergetelijke en ontspannen dagen te maken!

Wij spreken beide Engels, René spreekt Duits en Angélique spreekt Frans. Omdat René gewend is om veel te reizen, weet hij ook exact wat de zakelijke gast nodig heeft.

Iedereen is welkom bij B&B Kastanjehof!