B&B Kastanjehof

Huishoudelijk reglement

Welkom bij Bed en Breakfast Kastanjehof!

Geniet van de rust en voel u thuis. Om het verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen hebben wij een Huishoudelijk reglement opgesteld.

Reservering en bevestiging

  • De reservering kan mondeling, telefonisch, schriftelijk of per e-mail worden aangegaan.
  • Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal volwassen personen dat bij B&B Kastanjehof zal overnachten.
  • B&B Kastanjehof is niet geschikt voor kinderen.
  • Na ontvangst van uw reserveringsverzoek stuurt B&B Kastanjehof een bevestiging per e-mail
  • Na akkoordbevinding en retourzending hiervan is de reservering definitief
  • Op onze reserveringsbevestigingen wordt verwezen naar deze Algemene Voorwaarden.


Maximale bezetting 
De Holland kamer van B&B Kastanjehof en de daarbij behorende faciliteiten is geschikt voor een maximale bezetting van twee personen. Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan twee in de kamer te overnachten en/of te verblijven dan wel ontbijt te nuttigen. Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal B&B per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.
Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u de beheerders hiervan vooraf in kennis te stellen. 

Betaling
De verblijfskosten in B&B Kastanjehof dienen vooraf te worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL77 INGB 0796 7225 87 t.n.v. A.M.C Benning o.v.v. naam en reserveringsdatum. Het totaalbedrag (excl. eventuele speciale wensen) dat u dient te voldoen staat op de reserveringsbevestiging.

De tarieven voor het jaar 2023 zijn

De tarieven zijn inclusief gas, water, elektra, bed, bad en keukenlinnen. Het gebruik van koffie en thee ten behoeve van het ontbijt. Gratis gebruik van Wifi en gratis parkeergelegenheid op terrein van B&B Kastanjehof.

In het onverhoopte geval dat de servicediensten niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij B&B Kastanjehof, geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs. Bij annulering binnen twee dagen van te voren, blijft u aansprakelijk voor 50% van het totaalbedrag. Bij annulering binnen één dag, blijft u aansprakelijk voor 100% van het totaalbedrag. Bij een voortijdig vertrek vindt er geen restitutie plaats.

Inchecken
Inchecken gebeurt in principe vanaf 16.00 uur. In overleg met de beheerders kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 22.00 uur. Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag voor aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen zodat er zeker iemand aanwezig is als u arriveert.

Uitchecken 
Uitchecken kan tussen 7.00 uur tot uiterlijk 10.30 uur op de dag van vertrek. Voor een weekendboeking, op zaterdag en zondag, kan in overleg een andere uitchecktijd gelden; tot 11.00 uur. Richtlijn blijft 10.30 uur.
Een late uitcheck na 10.30 uur tot 16.00 uur is mogelijk tegen een extra betaling van €50,

Sleutelbeheer 
Bij aankomst ontvangt u van de beheerder één sleutel bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de beheerder.

Sleutellocker 
Indien de beheerder ten tijde van uw aankomst of vertrek niet in staat is om de sleutel persoonlijk te overhandigen respectievelijk in ontvangst te nemen, dan dient u gebruik te maken van de daarvoor door de beheerder aangewezen sleutellockers. Ten behoeve van het gebruik van deze locker zult u een persoonlijke code ontvangen.

Sleutel verlies
Bij verlies van een sleutel brengt B&B Kastanjehof u € 100,00 in rekening.

Duurzaamheid 
Wij vragen onze gasten zuinig om te gaan met gas, water en licht. Denk hierbij aan licht en thermostaat uit bij het verlaten van het verblijf.

Ontbijt 
De ontbijt producten staan voor u klaar in de koelkast en de kitchenette. De producten zijn gekoeld, vers en uit de streek van B&B Kastanjehof. U kunt uw ontbijt zelf samenstellen uit de aanwezige producten en op ieder moment van uw verblijf in alle rust en privacy nuttigen.

BEDLINNEN EN HANDDOEKEN
Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en het bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Waarborgen Hygiëne
Het is niet toegestaan om het bed zonder lakens en slopen te beslapen. In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en sierkussens of handdoeken ontstaan, zal B&B Kastanjehof de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.

Parkeren 
Uw auto kunt u parkeren op het terrein van B&B Kastanjehof ( tussen de twee ligusterhagen in). 
Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf bij B&B Kastanjehof. Parkeren op het terrein van B&B Kastanjehof is op eigen risico. B&B Kastanjehof is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Geluid
B&B Kastanjehof vraagt haar gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat – en zeker tussen 22.00 en 7.00 uur – voor de omwonenden en beheerder. 

Afval
Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde prullenbak en pedaalemmers deponeren. U vindt een afgesloten prullenbak in de keuken. Een pedaalemmer in het toilet en in de badkamer. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de beheerder in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

Alcohol en (soft) drugs 
Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij B&B Kastanjehof verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.

Roken en vuur
Bij B&B Kastanjehof is roken in de verblijven verboden. Ook op het buitenterrein is roken niet toegestaan. Kaarsen en open vuur zijn niet toegestaan.

Privacy
B&B Kastanjehof stelt zeer hoge eisen aan de privacy van de gasten en garandeert dat uw gegevens niet zullen worden doorgespeeld aan derden. 

Contact